Mere end 25 processer in-house

Mere end 25 processer in-house

Læs mere om processerne
Snart ISO 9001:2008 certificeret

Snart ISO 9001:2008 certificeret

Læs mere om kvalitetsstyring

Som ordreproducerende underleverandør indenfor rustfrit stål arbejder vi kontinuerligt med produktoptimering, produktion og overfladebehandling af komponenter, maskiner og anlæg til en bred vifte af brancher.

100% integreret afdeling

Ny Silkeborg Maskinfabrik er per 1. maj 2020 nu en 100% integreret afdeling i Jensen Metal. Navnet på afdelingen er Jensen Metal Maskinbearbejdning. Samtidig er afdelingen flyttet til Teglbækvej i Hasselager ved Aarhus.

AAA rating

Jensen Metal er en solid samarbejdspartner. Vi har den højeste kreditværdighed, idet vi er AAA-rated hos Bisnode. Det giver dig tryghed, hvad enten du er kunde eller samarbejdspartner hos Jensen Metal.

Læs mere

EU Fødevaregodkendelse

Vi har den lovpligtige EU fødevareregistrering. Det er din sikkerhed for, at vi må levere udstyr, der kommer i kontakt med fødevarer. Vi har også erfaring med fremstilling af udstyr jævnfør den amerikanske FDA godkendelse.

Læs mere

Sporbarhed

Vi har styr på sporbarhed i henhold til EU forordning 1935/2004 om materialer og genstande bestemt til kontakt med fødevarer. Derfor kan vi naturligvis også efterleve krav om materialesporbarhed.

Læs mere

One-stop supplier

Vi kan tilbyde din virksomhed en række værdiskabende services, der får direkte betydning for din konkurrenceevne og bundlinje.

Short time to market

Vi kan hjælpe dig til at komme hurtigere i mål, samtidig med at du øger fleksibiliteten og reducerer dine omkostninger.

Succesfuld outsourcing

Ønsker du at reducere dine investeringer og risici, samt få mere tid til det der er vigtigt for dig?